tag:blogger.com,1999:blog-4990054078634939034.post1535812784349209924..comments2023-03-09T10:22:41.605+02:00Comments on Jurnal despre vin şi bucate: Frumoasa adormită sau de ce tac vinurileUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4990054078634939034.post-28347973271990935972010-01-29T18:34:32.748+02:002010-01-29T18:34:32.748+02:00Acum ce să zic, la degustarea de ieri de la Ginger...Acum ce să zic, la degustarea de ieri de la Ginger am avut un Chateau Gloria din 2006 care era total nepregătit pentru băut. Simptomele semănau izbitor cu cele ale sticlei de Merlot 2004 de care vorbeam eu în articol, așa că am dedus că și acel vin era într-o astfel de fază.<br /><br />Ce m-a descumpănit oleacă a fost comentariul gazdei, care-l cunoaște pe Dl. prof. Viorel Stoian, care se pare că este de părere că o astfel de fază nu există, și mai mult, nu poate fi explicată dpdv chimic. Acum rămâne de văzut și de testat. Singura mea idee este de a testa chiar acest vin chiar la Stirbey la cramă, eventual aducând și o sticlă de la mine pentru comparație.Mihnea Mironescuhttps://www.blogger.com/profile/02791362274658495360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4990054078634939034.post-37599425141657280192010-01-29T13:19:12.327+02:002010-01-29T13:19:12.327+02:00Exceptional material!
O adevarata lectie de oenol...Exceptional material!<br /><br />O adevarata lectie de oenologie aplicata. Recunosc, nu m-am intalnit pana acum cu un vin inchis, dar acum, ca am bagat la cap simptomele si explicatiile acestui fenomen, daca se va intampla, n-o sa ma uit la el ca vitelul la poarta noua, cum as fi facut-o pana ieri :))Razvanhttps://www.blogger.com/profile/00379036930546115440noreply@blogger.com